وی با تقدیر از محسن شریفیان برای معرفی فرهنگ و موسیقی مردم بوشهر به مخاطبان توضیح داد: هدف همه ما برای انقلاب کردن نزدیک کردن اقوام و یکپارچه کردن ملت ایران بود که دوست ندارم اینجا به جنبه های سیاسی آن بپردازم، اما یک نکته را می گویم و آن اینکه ما هنرمندان وظیفه و حق داریم از کسانی که جان و عشق را به این ملت هدیه کردند قدردانی کنیم، اما باید به این موضوع نیز توجه داشته باشیم که در کنار این قدردانی، از شهدا برای خودمان وام نگیریم و قدر شهدا را برای خودشان بدانیم. هنر به ویژه هنر موسیقی همیشه سعی کرده به این ارزشها توجه کند و بدانید که ما هیچ وقت دنبال پست و مقام نبودیم و هرجا بودیم به دنبال ایجاد یک ارتباط معنوی با افرادی بوده ایم که وجودشان را برای ما گذاشته اند و این مساله بسیار زیبایی است.
این نوازنده و آهنگساز پیشگام موسیقی ایرانی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: در طول چند دهه گذشته مردم بیشترین کسانی بودند که طرفدار موسیقی بوده و از آن حمایت کردند و من امروز بسیار ناراحتم که در شهری کنسرت می دهم که محسن شریفیان در آنجا اجازه برگزاری کنسرت ندارد. کجای قانون آمده محسن شریفیان به عنوان هنرمندی که در چارچوب اصول هنر و فرهنگ اصیل بوشهر را معرفی می کند نباید اجازه برگزاری کنسرت را داشته باشد؟ من این موضوع را درک نمی کنم و امیدوارم او همان طور که در ایران و دنیا معرف فرهنگ بوشهر است در شهر خود نیز بتواند کنسرت دهد.
علیزاده ادامه داد: برای اینکه برای برگزاری کنسرت در بوشهر آمادگی داشته باشم، شب قبل از اجرای برنامه شاهد اجرای کنسرت گروه لیان بوشهر به سرپرستی محسن شریفیان در تالار وحدت تهران بودم و می توانم بگویم موسیقی او سرشار از زندگی بود. به اعتقاد من موسیقی سمبل مردم هر منطقه است. در بوشهر ما موسیقیای داریم که غمش خنجر به دل می زند و شادی اش آدمی را به آسمان می برد و من با تمام این فضایی که به آن اشاره کردم اجرای کنسرت امشب گروه را به محسن شریفیان تقدیم می کنم.